Home

Maak het uw klant gemakkelijk

De snelste manier om uw klant haar documenten te laten uitwisselen.

Horizontaal toezicht

Basis van horizontaal toezicht is vertrouwen. DocConnect vormt hierbij een uitstekend hulpmiddel.

Al DocConnect gebruiker

Gebruikt u DocConnect al? Meld u dan rechts bovenin aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Verkoopfacturen

Factureren was nog nooit zo simpel, eenvoudig en gemakkelijk.


Neem contact op

Maak het uw klant makkelijk

Met DocConnect kunt u als Accountantskantoor of Administratiekantoor het aanleveren en uitwisselen van documenten een heel stuk makkelijker maken. Digitaal ondertekenen, archiveren, factureren of uw klant inzage geven in haar financiële positie. Met DocConnect kunt u het allemaal.

Meer over uploaden ›

Uitstekend Horizontaal Toezicht hulpmiddel

Steeds meer Accountants- en Administratiekantoren willen meedoen aan het Horizontaal Toezicht programma van de Belastingdienst. DocConnect maakt het u dan wel heel erg makkelijk. De modules van DocConnect sluiten hier uitstekend op aan.

Meer over horizontaal toezicht ›

Documenten automatisch herkennen

Via onze partner Elvy Software is het herkennen van documenten en het sturen van de juiste documentstromen kinderlijk eenvoudig geworden. Elvy herkent niet alleen automatisch alle belangrijke zaken van uw factuur, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze automatisch geboekt worden.

Meer over Elvy Software ›

Simpel eigen facturen maken

Met DocConnect kunt u uw klant, geheel in eigen stijl facturen laten genereren. Per post of email automatisch aanleveren is voor DocConnect geen enkel probleem. En als u denkt dat u deze facturen nadien nog in dient te boeken, dan heeft u het mis. Dat doet DocConnect voor u!

Meer over de Verkoop-module ›